Vorige week brachten de leerlingen van 7BFL gedurende 3 dagen een bezoek aan het opleidingscentrum van VDAB. Doel was om 2 lascertificaten te behalen. 

Op donderdag 1 maart 2018 ging er op Gitok bovenbouw een infoavond omtrent verder studeren in het hoger onderwijs door. 

Op vrijdagnammidag 2 maart 2018 organiseerde VBS Maria-Middelares te Sint-Job-in-'t-Goor opnieuw hun jaarlijkse studiebeurs. Enkele leerkrachten en eindejaarsleerlingen van Gitok zijn er uitleg gaan geven over de studierichtingen. 

Op maandag 26 februari kregen de leerlingen voor één keer eens geen les van hun eigen leerkracht. Deze keer stond Dirk Vandeweyer, technisch directeur van Verwater, vooraan in de klas. 

Na een weekje vakantie starten 5TEM en 5TIW op maandag 19 februari de voormiddag met een bedrijfsbezoek bij Luyckx te Brecht.  Sinds 1952 staat Luyckx bekend als specialist in de distributie en service van machines burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling en landbouw.

Op vrijdag 2 februari bezochten de klassen van het 5e jaar THT (technisch houttechnieken), BCS (beroeps centrale verwarming en sanitair) en BHB (beroeps houtbewerking) het Provinciaal Veiligheidsinstituut. Hierbij konden ze kennismaken met tal van 'kleine' gevaren waar de leerlingen dagdagelijks mee in aanraking kunnen komen. 

Enkele leerlingen brachten een bezoek aan Auschwitz, in het bijzijn van de minister van Defensie, Steven Vandeput. 

Op maandag 22 en dinsdag 23 januari 2018 trokken de leerlingen van 6 TEM naar ACTA voor een opleiding “pomptechnologie” en “regeltechniek”.

Wist-je-dat... de leerlingen van het 7e jaar Scheeps- en Havenwerk ook tal van extra opleidingen volgen tijdens het schooljaar?

De mensen van Rubio Monocoat kwamen gisteren de leerlingen van 5BHB en 5THT vertellen over hun producten om hout af te werken. De leerlingen kregen uitleg over de producten het verwerken ervan. Aansluitend was er een workshop waarbij de leerlingen hun zelfgemaakte werkstukken konden behandelen met de producten van het bedrijf.

SMARTSCHOOL

Smartschool Eerste Graad
gitok1.smartschool.be

Smartschool Bovenbouw
gitok2.smartschool.be